CBS Design System

© Getty Images

Door consequent op dezelfde manier te communiceren, zetten we CBS neer als een sterk en betrouwbaar merk. Daarom spreken we in al onze uitingen met dezelfde visuele taal, ook wel de huisstijl. CBS is vooral te herkennen aan het gebruik van karakteristieke en een op staafdiagrammen geïnspireerde vormtaal. Een uitgesproken kleurenpallet wordt gebruikt in alle uitingen. Beeld speelt een belangrijke rol en toont realistische, alledaagse en herkenbare situaties.

Ontdek het CBS Design System

Het CBS Design System is een handleiding voor ontwikkelteams van CBS-producten. Het biedt richtlijnen op het gebied van merkbeleving en digitale interactie. Zo zorgen we ervoor dat de ervaring van gebruikers van onze online producten zo consistent mogelijk is.

Onder Digital lees je onder andere meer over de digitale richtlijnen waar we ons als CBS aan willen houden, evenals de beschrijving van componenten die we hanteren.

Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden, of wil je meer weten over de achtergronden van onze huisstijl, kijk dan onder Brand.