Arbeidsbelemmeringen bij een langdurige aandoening, Bonaire 2020

Het hebben van arbeidsbelemmeringen bij een langdurige aandoening, ziekte of handicap bij inwoners van Bonaire (15 tot 75 jaar), uitgesplitst naar persoonskenmerken en de arbeidspositie, 2020.
De tabellen bevatten informatie over welk deel van de bevolking op Bonaire een langdurige aandoening, ziekte of handicap heeft en welk deel niet. Van degenen met een langdurige aandoening, ziekte of handicap wordt daarnaast de mate van belemmering gegeven bij het uitvoeren (bij werkenden) en verkrijgen (bij niet-werkenden) van werk. Om te komen tot de benodigde informatie voor deze gegevens zijn er voor de inwoners van Bonaire eenmalig additionele vragen in het Arbeidskrachten Onderzoek Caribisch Nederland (AKO-CN) 2020 toegevoegd. Bekostigd door: de afdeling Maatschappelijke Ondersteuning en Arbeid (MOA), onderdeel van het openbaar lichaam Bonaire.