Bedrijfsvoertuigen logistieke sector Amsterdam, 2018

In opdracht van de gemeente Amsterdam zijn tabellen samengesteld van bedrijfsvoertuigen in de logistieke sector in de gemeente Amsterdam. De tabellen bevatten aantallen voertuigen en afgelegde afstand van bestelauto's (categorie N1) en vrachtvoertuigen (categorie N2 en N3) naar (samengevoegde) postcode en branches.
De tabellen zijn samengesteld op basis van data uit bestaande registers zoals voertuignformatie en kilometerstanden van de RDW, informatie over het type bedrijf uit het bedrijvenregister van het CBS en informatie over leasevoertuigen van de Belastingdienst. In de tabellenset zijn vier tabellen opgenomen:
Tabel 1: Aantal voertuigen en afgelegde kilometers in categorie N1 per postcodegebied (in gemeente Amsterdam) in de Logistieke sectoren (2018)
Tabel 2: Aantal voertuigen en afgelegde kilometers in categorie N2 en N3 per postcodegebied (in gemeente Amsterdam) in de logistieke sectoren (2018)
Tabel 3: Aantal voertuigen en afgelegde kilometers in categorie N1 naar bedrijfstak voor gemeente Amsterdam in de logistieke sectoren (2018)
Tabel 4: Aantal voertuigen en afgelegde kilometers in categorie N2 en N3 naar bedrijfstak voor gemeente Amsterdam in de logistieke sectoren (2018)