Handel Haaglanden met Verenigd Koninkrijk, 2016-2018

Mensen lopen langs de kust
© ANP
Handel in goederen en diensten met het Verenigd Koninkrijk door bedrijven in de regio Haaglanden, naar bedrijfstak en grootte bedrijven, 2016-2018.
Het betreft twee tabellensets over de handel van de regio Haaglanden met het Verenigd Koninkrijk. De eerste tabellenset bevat informatie over handel in goederen en handel in diensten en is zoveel mogelijk onderverdeeld naar bedrijfstakken. Naast de handelswaarde zijn ook de aantallen importeurs en exporteurs gegeven. De tweede tabellenset is een verdere verdieping van de handel in goederen. Er is weliswaar wat minder detail qua bedrijfstakken, maar de informatie is wel onderverdeeld naar MKB en grootbedrijf. Deze gegevens zijn bekostigd door de gemeente Den Haag.