Omzet horeca Zuid-Limburg en Heerlen

Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) brengt op verzoek van gemeente Heerlen regionale omzetgegevens van horecagelegenheden in Zuid-Limburg in kaart.
Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) brengt op verzoek van gemeente Heerlen regionale omzetgegevens van horecagelegenheden in Zuid-Limburg in kaart. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen het COROP-gebied Zuid-Limburg, de regio's Parkstad Limburg, gemeente Maastricht, Heuvelland, Westelijke Mijnstreek, de gemeente Heerlen en de wijk Heerlen-Centrum. Horeca wordt onderverdeeld in de bedrijfstypen Hotels, Restaurants en Cafés. Voor dit onderzoek heeft geen extra enquêtering plaatsgevonden, de gegevens waren reeds beschikbaar. De afbakening van de gebieden en de sectoren is afgestemd tussen de gemeente Heerlen en CBS.