collega's rond de vergadertafel
© Sjoerd van der Hucht Fotografie / My Eyes4u productions

Open Stages Den Haag

In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: HBO, MBO, WO

Categorie:Overig, ICT, Management, Statistiek

Dienstverband: Tijdelijk

Solliciteren

Waar kom je te werken
Het CBS werd in 1899 opgericht vanuit de behoefte aan onafhankelijke, betrouwbare informatie om maatschappelijke vraagstukken te begrijpen. Deze rol heeft het CBS nog altijd. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te kunnen blijven borgen.

Wat ga je doen
We hebben concrete stage-opdrachten waarop je kunt solliciteren. WO’ers graag een onderzoeksvoorkeur aangegeven en aangeven of je R of Python beheerst. HBO’ers graag scriptie/afstudeerrichting aangeven.

Wie zoeken wij
We hebben voornamelijk stage- opdrachten voor HBO'ers, WO'ers en een beperkt aantal op MBO-niveau.

Wat bieden wij
Bij een stageduur van meer dan één maand krijg je als stagiair een stagevergoeding van € 747,00 bruto per maand. Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Reacties
Je reactie op de vacature Open Stages Den Haag ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop. 

Solliciteren