Veldinterviewer (parttime 12-24 uur), Gouda

18-3-2020 00:00
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zoekt in Gouda een enthousiaste en daadkrachtige onderzoeksmedewerker die een bijdrage levert aan een grote bevolkingsdatabase.

Via Randstad word je geplaatst bij het CBS.

Over het CBS
Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.
Locatie:
Buitendienst
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
Overig
Dienstverband:
Flexcontract via Randstad
Uur per week:
Parttime 12-24 uur
Salaris:
Minimaal 13,00 euro bruto per uur

Waar kom je te werken?

Een woordje van je toekomstige collega veldinterviewer:

“Het leuke aan het werk als veldinterviewer vind ik de vele verhalen die je hoort en de verschillende type mensen waarbij je over de vloer komt, je hebt vaak hele leuke gesprekken. Ook de vrijheid in mijn rooster is prettig.”

De standplaats is je eigen woonplaats.

Het werk

Je krijgt aan het begin van de maand van je regiomanager een overzicht van alle adressen waar in de betreffende maand een interview afgenomen moet worden. Je maakt zelf een planning van de werkzaamheden en de meest efficiënte route. Je gaat aan de hand van je eigen planning zelfstandig op pad om huishoudens en mensen te benaderen om mee te werken aan het onderzoek.
In sommige gevallen kun je het onderzoek direct afnemen, soms zal je de bewoner moeten overtuigen en weerstand moeten ombuigen of zal je een vervolgafspraak moeten maken. Wanneer je niemand thuis aantreft, plan je voor jezelf een nieuw bezoek in voor de komende dagen. Zo bepaal je zelf steeds opnieuw je planning en agenda voor de rest van de maand.

De werkzaamheden vinden zowel overdag als 's avonds plaats en incidenteel op zaterdag. Daarbij kunnen de werkzaamheden ook versnipperd over de dag plaatsvinden. Omdat de adressen ook best ver uit elkaar kunnen liggen, is het nodig dat je de beschikking hebt over een auto en bereid bent soms veel kilometers te maken.
Je komt bij veel verschillende mensen met verschillende achtergronden aan de deur. Daarom is het van belang dat je beschikt over goede contactuele eigenschappen en dat je je aanpast aan (de gebruiken van) je gesprekspartner. Daarbij is het ook belangrijk dat je niet bang bent voor huisdieren.

Om representatieve resultaten te kunnen behalen, is het belangrijk dat je als persoonlijk veldinterviewer een zo hoog mogelijke en kwalitatief goede respons behaald! Hierop word je ook beoordeeld.
Wanneer je niet onderweg bent om interviews af te nemen werk je vanuit huis de administratie bij en zorg je ervoor dat de gegevens secuur worden aangeleverd bij het CBS. Voor deze functie verwachten we dan ook een flinke verantwoordelijkheid van jou.

Jouw profiel

Als Veldinterviewer ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van data en gegevens van de gevraagde doelgroep. Met deze gegevens en data kan het CBS gefundeerde onderzoeksrapporten uitbrengen.

Om deze bijdrage te kunnen leveren ben je :
• Je bent woonachtig in Gouda of directe omgeving.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een auto.
• Je hebt MBO niveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod

Via Randstad word je geplaatst bij het CBS.
• Afhankelijk van de hoeveelheid adressen die in jouw werkgebied bezocht moeten worden, werk je gemiddeld tussen 12 en 24 uur per week.
• Salaris van minimaal 13,00 euro bruto per uur, plus 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.
• Je ontvangt over alle uren een onregelmatigheidstoeslag van 5%.
• Een maandelijkse thuiswerkvergoeding van ruim 80 euro.
• Ruime km vergoeding (0,37 cent per km).
• Flexibele, grotendeels zelf in te delen werktijden (beschikbaarheid overdag, avonden en soms op zaterdag wordt verwacht).

Meer weten?

Deze vacature loopt via Randstad:
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Vivian van den Eijnden 045-5606822.  
                            

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel van onderzoeksmedewerker?
Solliciteer dan direct door je CV en uitgebreide motivatie mailen naar : overheid.limburg@nl.randstad.com.


Het maken van een multitasktest en het kunnen overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van de sollicitatie procedure.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Reacties

Je reactie op de vacature Veldinterviewer (parttime 12-24 uur), Gouda ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren