Telefonisch interviewer

Jij bent iemand die nieuwsgierig is, toch? Lees dan vooral verder want wij zoeken nieuwe collega’s als telefonisch interviewer via onze partner Randstad!

Over het CBS
Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.
Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
Overig
Dienstverband:
Contract via Randstad / procedure loopt via Randstad
Uur per week:
12 - 28
Salaris:
Een salaris van €12,77 euro bruto per uur, met een toeslag van 20% in de avonduren

Waar kom je te werken

Vanwege de huidige situatie zul je in het begin voornamelijk vanuit huis gaan werken. Het is dus belangrijk dat je ergens rustig kunt zitten, een recente laptop of pc bezit en een internetverbinding hebt.
Op termijn zullen we op de locatie Heerlen, in het belteam, gaan werken.

Wat ga je doen

Via onze partner Randstad zijn wij op zoek naar (tijdelijke) callcenter medewerkers die contact gaan opnemen met verschillende mensen door het hele land. 

De informatie die jij gaat verzamelen varieert enorm, van de economische groei binnen Nederland, hoe het staat met de banen in het onderwijs of je vraagt alles over de woonsituatie van een gezin. 
Dit levert vaak interessante gesprekken en informatie op die het wij gebruiken voor verschillende onderzoeken. Zo wordt informatie die jij verzameld bijvoorbeeld gebruikt door de overheid of universiteiten.

Het is jouw taak als telefonisch interviewer om mensen te overtuigen mee te doen aan een onderzoek en samen met ze een vragenlijst te doorlopen. Jouw mensenkennis en inlevingsvermogen helpen je het gesprek aan te gaan met mensen van verschillende achtergronden of culturen.

Deze functie is voor gemiddeld 20 uur per week, maar 12 of 28 uur is ook bespreekbaar. Je start half augustus tot tenminste einde van het jaar, maar bij goed functioneren is er kans op verlenging.

Wie zoeken wij

Je bent:

 • Flexibel inzetbaar tussen de 12 en 28 uur per week, waarbij je ongeveer 4 avonden per week gaat werken;
 • Geïnteresseerd in wat er gebeurd in de maatschappij, je kunt anderen overtuigen en maakt van een ‘nee’ een ‘ja ik doe graag mee’;
 • Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.

  Ben jij die callcenter medewerker die wij zoeken? 
  Reageer dan snel via en stuur je actuele cv én motivatie direct door naar onze partner Randstad en laat hun weten waarom dit je zo’n leuke baan lijkt.

Wat bieden wij

 • Een salaris van 12,77 euro bruto per uur, met een toeslag van 20% in de avonduren
 • Flexibiliteit, je werkt gemiddeld 80 uur per maand waarbij de uren per week verschillen tussen de 12 en 28 uur
 • Werk waarbij contact met anderen centraal staat
 • Een thuiswerkvergoeding van 30 euro netto per maand en telefoon van het CBS.

Meer weten

Deze procedure loopt via Randstad en niet via het CBS dus de sollicitatieknop NIET gebruiken. Reageer dan ook direct door je CV en motivatie te mailen naar : overheid.limburg@nl.randstad.com

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Vivian van den Eijnden 045-5606822 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Reacties

Je reactie op de vacature Telefonisch interviewer ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren