Telefonisch interviewer

Jij bent iemand die nieuwsgierig is, toch? Lees dan vooral verder want wij zoeken nieuwe collega’s als telefonisch interviewer bij het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Voor het CBS zijn wij op zoek naar callcenter medewerkers die contact gaan opnemen met verschillende mensen door het hele land. Deze functie is voor gemiddeld 20 uur per week, maar varieert tussen de 12 en 28 uur. Je start midden augustus voor langere tijd.

Dit doen wij in samenwerking met Randstad
Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
Dienstverband:
Flexcontract via Randstad
Uur per week:
Gemiddeld 20 uur per week
Salaris:
EUR van 12,86 per uur

Waar kom je te werken

Nieuwsgierig naar hoe het er uitziet om bij het CBS te werken, bekijk dan onze video Werken bij het CBS als telefonisch interviewer (YouTube).

Wat ga je doen

De informatie die jij gaat verzamelen varieert enorm, van de economische groei binnen Nederland, hoe het staat met de banen in het onderwijs of je vraagt alles over de woonsituatie van een gezin. Dit levert vaak interessante gesprekken en informatie op die het CBS gebruikt voor verschillende onderzoeken. Zo wordt informatie die jij verzameld bijvoorbeeld gebruikt door de overheid of universiteiten.

Het is jouw taak als telefonisch interviewer om mensen te overtuigen mee te doen aan een onderzoek en samen met ze een vragenlijst te doorlopen. Jouw mensenkennis en inlevingsvermogen helpen je het gesprek aan te gaan met mensen van verschillende achtergronden of culturen.

 

Wie zoeken wij

Om namens het CBS telefonisch interviews af te nemen is het belangrijk dat je van nature geïnteresseerd bent in wat er gebeurd in de maatschappij. Het gaat om een goed gesprek, maar tegelijk de juiste (vooraf opgestelde) vragen te stellen; multitasken dus. Daarnaast kun je anderen overtuigen en maak je van een ‘nee’ een ‘ja ik doe graag mee.’

De werktijden zijn bij het CBS van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:00 uur. Er zijn diensten van 4 uur of 8 uur, deze starten om 09.00, 13.00 of 17.00 uur. Je bent regelmatig op vrijdagmiddag beschikbaar en gemiddeld 4 avonden (incl. vrijdagavond).

Vanwege de huidige situatie zal je in het begin voornamelijk vanuit huis gaan werken. Het is dus belangrijk dat je ergens rustig kunt zitten, een pc of laptop hebt en een internetverbinding.

 

Wat bieden wij

  • Een functie voor gemiddeld 20 uur per week
  • Uurloon van EUR 12,86 plus eventueel een avondtoeslag.
  • Flexibiliteit, je werkt gemiddeld 80 uur per maand.
  • Werk waarbij contact met anderen centraal staat.

Meer weten?

Deze vacature loopt via Randstad

Solliciteer dan hier direct of stuur je CV en uitgebreide motivatie naar: overheid.limburg@nl.randstad.com

Het CBS is een inclusieve organisatie. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of hoe oud je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt in het veld en voor onze cijfers.

 

 

 

Reacties

Je reactie op de vacature Telefonisch interviewer ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren