Parttime Veldinterviewers (diverse locaties)

Dankzij jou kennen we Nederland

Je eigen tijd indelen, van huis uit werken en zelfstandig op pad; een werkomgeving waarin je je letterlijk thuis voelt: zo ziet je baan als interviewer bij ons eruit!
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zoekt voor diverse locaties enthousiaste en daadkrachtige onderzoeksmedewerkers die een bijdrage leveren aan een grote bevolkingsdatabase.
Dit doen wij in samenwerking met Randstad!
Locatie:
Diverse locaties
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
Dienstverband:
Flexcontract via Randstad
Uur per week:
8 - 24
Salaris:
Minimaal EUR 14,- bruto per uur

Waar kom je te werken

Het team Interviewen van Dataverzameling is onderverdeeld in 3 regio’s: Noord, West en Zuid. Binnen deze regio’s werken we met HR-teams die bestaan uit ca. 15 interviewers en een teammanager. Afhankelijk van je standplaats, word je in een van de HR-teams ingedeeld. Alle interviewers werken vanuit hun eigen huis.

Wat ga je doen

Met jouw energie ga jij mensen bij hen thuis overtuigen mee te doen aan onze onderzoeken. Je bent nieuwsgierig naar de mens achter de voordeur. 

Je krijgt aan het begin van de maand een lijst met alle adressen die je die maand gaat benaderen/bezoeken. Deze adressen liggen verspreid over het hele werkgebied waarvoor je aangenomen wordt. Je maakt zelf een planning voor je bezoeken en kijkt wat de meest efficiënte route is. Je bent vrij om je eigen tijd in te delen, maar je moet er wel rekening mee houden dat je de adressen van jouw lijst zowel overdag als in de avonduren en op zaterdag moet bezoeken. Gemiddeld ben je zo’n 3 avonden per week op pad. 

Omdat de adressen best ver uit elkaar kunnen liggen, is het belangrijk dat je bereid bent om veel kilometers te maken. Soms werk je versnipperd over de dag en avond omdat je afspraken niet op elkaar aansluiten. Dit kun je combineren met eventueel ander werk of een opleiding.

Wie zoeken wij

Je komt over de vloer bij veel verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden. Daarom moet je goede contactuele eigenschappen hebben en je makkelijk kunnen aanpassen aan je gesprekspartner. Houd er rekening mee dat veel mensen huisdieren hebben. 

Het CBS is een betrouwbaar instituut en dat vragen we ook van onze medewerkers. Je werkt secuur en bent gewend om een zorgvuldige administratie bij te houden.

Om representatieve conclusies te kunnen trekken uit onze onderzoeken, streven we naar een zo hoog mogelijke respons. Daarom werk je als interviewer o.a. met een respons target.

Je bent flexibel in je dag/weekindeling. Je vindt het leuk om de ene keer overdag en de andere keer ’s avonds te werken. 
Aanvullende eisen:

  • Je bent woonachtig in de woonplaats of directe omgeving waar wij een vacature hebben openstaan. Kijk hier voor het actuele overzicht
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een auto.
  • Je hebt mbo niveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

  • Je werkt gemiddeld tussen 8 en 24 uur per week.
  • Salaris van minimaal EUR 14,- bruto per uur, plus toeslagen die vergelijkbaar zijn met ca.  8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.
  • Een onregelmatigheidstoeslag van 5% over alle uren.
  • Ruime kilometervergoeding (€0,37 per km, deels bruto).
 

Meer weten?

Deze vacature loopt via Randstad

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel van onderzoeksmedewerker?

Solliciteer dan hier direct of stuur je CV en uitgebreide motivatie naar: overheid.zuid@nl.randstad.com

Het maken van een multitasktest en het kunnen overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van de sollicitatie procedure.

Het CBS is een inclusieve organisatie. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of hoe oud je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt in het veld en voor onze cijfers.

 

Reacties

Je reactie op de vacature Parttime Veldinterviewers (diverse locaties) ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren