Parttime Veldinterviewer Amsterdam

Dankzij jou kennen we Nederland.
Je eigen tijd indelen, van huis uit werken en zelfstandig op pad; een werkomgeving waarin je je letterlijk thuis voelt: zo ziet je baan als interviewer bij ons eruit!

Over het CBS
Het CBS is al sinds 1899 dé onafhankelijke organisatie die ons land door middel van onderzoeken in cijfers vastlegt. Dit over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voorbeelden van onderzoeken zijn gezondheidsvragenlijsten, onderzoeken naar werk en opleiding of naar de voorzieningen in ons land.

Een woordje van je toekomstige collega:
“Het leuke aan het werk als veldinterviewer vind ik de vele verhalen die je hoort en de verschillende typen mensen waarbij je over de vloer komt. Je hebt vaak hele leuke gesprekken. Ook de vrijheid in mijn rooster is prettig”.
Locatie:
Amsterdam
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
Overig
Dienstverband:
Flexcontract via Randstad
Uur per week:
8 - 24
Salaris:
Salaris van minimaal €13,00 bruto per uur, plus toeslagen die vergelijkbaar zijn met ca. 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Waar kom je te werken

Het team Interviewen van Dataverzameling is onderverdeeld in 3 regio’s: Noord, West en Zuid. Binnen deze regio’s werken we met HR-teams die bestaan uit ca. 15 interviewers en een teammanager. Afhankelijk van je standplaats, word je in een van de HR-teams ingedeeld. Alle interviewers werken vanuit hun eigen huis.

Wat ga je doen

Met jouw energie ga jij mensen bij hen thuis overtuigen mee te doen aan onze onderzoeken. Je bent nieuwsgierig naar de mens achter de voordeur. 
Je krijgt aan het begin van de maand een lijst met alle adressen die je die maand gaat benaderen/bezoeken. Je maakt zelf een planning voor je bezoeken en kijkt wat de meest efficiënte route is. Je bent vrij om je eigen tijd in te delen, maar je moet er wel rekening mee houden dat je de adressen voornamelijk in de avonduren en het weekeinde moet bezoeken. Omdat de adressen best ver uit elkaar kunnen liggen, is het belangrijk dat je bereid bent om veel kilometers te maken. Soms werk je versnipperd over de dag en avond omdat je afspraken niet op elkaar aansluiten. Dit kun je combineren met eventueel ander werk of een opleiding.

Wie zoeken wij

Je komt over de vloer bij veel verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden. Daarom moet je goede contactuele eigenschappen hebben en je makkelijk kunnen aanpassen aan je gesprekspartner. Houd er rekening mee dat veel mensen huisdieren hebben. 
Het CBS is een betrouwbaar instituut en dat vragen we ook van onze medewerkers. Je werkt secuur en bent gewend om een zorgvuldige administratie bij te houden.
Om representatieve conclusies te kunnen trekken uit onze onderzoeken, streven we naar een zo hoog mogelijke respons. Daarom werk je als interviewer o.a. met een respons target.
Je bent flexibel in je dag/weekindeling. Je vindt het leuk om de ene keer overdag en de andere keer ’s avonds te werken.  

Aanvullende eisen:

  • Je bent woonachtig in de stad Amsterdam.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een auto. Omdat in het centrum van de stad autorijden en parkeren lastig kan zijn, is het belangrijk dat je daarnaast over een fiets (scooter/brommer) beschikt.
  • Je hebt mbo-niveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

  • Je werkt gemiddeld tussen 8 en 24 uur per week.
  • Salaris van minimaal €13,00 bruto per uur, plus toeslagen die vergelijkbaar zijn met ca.  8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.
  • Een onregelmatigheidstoeslag van 5% over alle uren.
  • Een maandelijkse thuiswerkvergoeding van ruim €80.
  • Ruime kilometervergoeding (€0,37 per km, deels bruto).
  • Een opdracht tot juli 2021, bij goed functioneren een eventuele verlenging.

Meer weten

Herken je jezelf in het profiel van de interviewer? En vind je het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan het verzamelen van gegevens die voor de hele maatschappij van belang zijn?

Solliciteer dan direct door je CV en uitgebreide motivatie te sturen naar: overheid.limburg@nl.randstad.com.
Het maken van een multitask-test en het kunnen overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Startdatum: 1 oktober 2020 tot juli 2021.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Randstad Overheid in Heerlen:  Vivian van den Eijnden: 045-5606822.                                 

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cbs.nl
Het CBS is een inclusieve organisatie. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of hoe oud je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt in het veld en voor onze cijfers. 

Reacties

Je reactie op de vacature Parttime Veldinterviewer Amsterdam ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren