Parttime Interviewer

9-7-2019 00:00
Ben jij klantgericht en durf jij lastige vragen te stellen? Ben je bedreven in het inplannen van je eigen tijd en wil je graag flexibel werken? Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zoekt in Alkmaar, Hoorn en Sittard-Geleen of directe omgeving, drie enthousiaste en daadkrachtige onderzoeksmedewerkers die een bijdrage willen leveren aan grote bevolkings databases.

Over het CBS

Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.
Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.
Locatie:
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
Overig
Dienstverband:
Flexcontract via Randstad
Uur per week:
8-28
Salaris:
Salaris van minimaal €13,00 bruto per uur

Waar kom je te werken?

Team Veldwerk van Dataverzameling bestaat uit 3 regio’s: Noord, West en Zuid. Binnen deze regio’s werken we met teams die bestaan uit ca. 15 interviewers en een team- manager. Afhankelijk van je standplaats, word je in een van de teams ingedeeld. Alle interviewers werken vanuit hun eigen huis.

Het werk

Elke maand krijg je een lijst met adressen waar je langs gaat. De bewoners weten de eerste keer niet dat je langskomt. Ze hebben wel brieven gehad waarin ze werden uitgenodigd deel te nemen aan een enquête, maar daar is geen reactie op gekomen. Aan jou dus de taak om die vragenlijsten alsnog ingevuld te krijgen! Je kunt soms met weerstand te maken krijgen aan de deur en moet goed kunnen overtuigen. Het aantal adressen en uren varieert maandelijks.
Naast het interviewen, zijn ook het reizen (onderweg zijn naar adressen) en het bijhouden van je administratie belangrijke onderdelen van het werk.

Jouw profiel

In Jouw rol als enquêteur moet je nauwkeurig kunnen werken. Dit is niet alleen belangrijk tijdens het interviewen, maar ook voor de verantwoording van je bezoeken achteraf. Je komt verspreid over de dag en avond op verschillende (soms afgelegen) plekken. Daarom is het noodzakelijk om je eigen vervoer te hebben. Omdat bij de onderzoeken persoonlijke vragen worden gesteld, is het belangrijk dat je hier vertrouwelijk mee om kunt gaan.
Je werkt zelfstandig en organiseert zelf je planning. Je komt betrouwbaar over, hebt goede sociale vaardigheden en bent niet bang om op mensen af te stappen. Tot slot: omdat je bij mensen thuiskomt, is het goed als je niet bang bent voor huisdieren.

Je bent:
- Overdag beschikbaar, maar ook op min. 3 avonden en soms op zaterdag.
- Woonachtig in Hoorn of Alkmaar of Sittard-Geleen, of in de directe omgeving van deze plaatsen.
- In bezit van een rijbewijs B.
- Per direct beschikbaar en je hebt geen lange vakantie gepland.
Je hebt:
- De beschikking over een eigen auto. In grote steden is daarnaast een fiets (of scooter) handig.
- Mbo 4 niveau.
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Ervaring met Windows (en het werken met een computer schrikt je niet af).
- Geen nevenwerkzaamheden die je flexibiliteit beïnvloeden.

Een woordje van je toekomstige collega enquêteur:
“Het leuke aan het werk vind ik de vele verhalen die je hoort en de verschillende typen mensen waarbij je over de vloer komt. Je hebt vaak hele leuke gesprekken. Ook de vrijheid in mijn rooster is prettig.”

Ons aanbod

- De functie is 8-28 uur per week. Gemiddeld zul je wekelijks 16 à 20 uur ingezet worden.
- Salaris van minimaal €13,00 bruto per uur.
- Een laptop, telefoon en maandelijkse internetvergoeding van €25.
- Ruime kilometervergoeding (€0,37 per km).
- Flexibele (grotendeels zelf in te delen) werktijden

Meer weten?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel van onderzoeksmedewerker?
Solliciteer dan direct door je CV en uitgebreide motivatie te sturen naar: overheid.limburg@nl.randstad.com.

Het maken van een multitasktest en het kunnen overleggen van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cbs.nl.

Reacties

Je reactie op de vacature Parttime Interviewer ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren