Manager Facilitair Regieteam

6-8-2019 00:00
Kom jij het Facilitair Bedrijf versterken als Hoofd regieorganisatie?


Over het CBS


In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS werd in 1899 opgericht vanuit de behoefte aan onafhankelijke, betrouwbare informatie om maatschappelijke vraagstukken te begrijpen. Deze rol heeft het CBS nog altijd. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te kunnen blijven borgen.
Locatie:
Den Haag of Heerlen
Opleidingsniveau:
HBO
Categorie:
Management
Dienstverband:
Tijdelijk met uitzicht op Vast
Uur per week:
36
Salaris:
Een salaris van minimaal €3740 en maximaal €5559 bruto per maand (BBRA schaal 12 ) op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
Deadline:
30 Aug 2019

Waar kom je te werken?


Je komt als Hoofd Regieorganisatie te werken in de sector Bedrijfsvoering Facilitair Bedrijf (BFB) welke gepositioneerd is binnen de divisie Bedrijfsvoering en informatiemanagement (BIM). BFB bestaat uit 3 teams (uitvoering, projecten en regie) en een staf. De directeur Facilitair Bedrijf is jouw directe leidinggevende.

Het werk

Je geeft coachend sturing aan het team van de regieorganisatie dat bestaat uit circa 11 medewerkers waarin de rollen accountmanagement, servicemanagement, contractmanagement en performancemanagement zijn belegd. De medewerkers van het team werken verspreid in Den Haag en in Heerlen. Het doel van het team is om op tactisch-strategisch niveau sturing, inzicht en ontwikkeling te geven aan de prestatie van de gehele facilitaire dienstverlening.

Jouw profiel

Het hoofd van de regieorganisatie is een veelzijdig iemand die resultaat, ontwikkeling en daadkracht makkelijk kan combineren met afleiding, afwisseling en plezier. Hij/ zij draagt zorg voor een evenwichtige balans in het regieteam
en haar ketenpartners. Hij/zij is een prettige gesprekspartner waar het fijn mee samen werken is en iemand die makkelijk contacten legt.

 • Je hebt ruime facilitaire ervaring en bent een coachend leidinggevende.
 • Je hebt ervaring in een kosten gedreven organisatie met gedwongen winkelnering.
 • Je weet tijdig vernieuwing aan de productdienstcatalogus  door te voeren en durft out-of-the-box te denken bij complexe facilitaire vraagstukken.
 • Je bent aantoonbaar in staat resultaat te boeken in de teamontwikkeling, waarbij je het team in zijn kracht zet om hun ontwikkeling zelf op te pakken.
 • Je bent lid van het MT Facilitair Bedrijf en werkt nauw samen met de uitvoeringsorganisatie en het projectenteam.
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau .

Ons aanbod

 • Een salaris van minimaal €3740 en maximaal €5559 bruto per maand (BBRA schaal 12 ) op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een uitdagende baan in een dynamisch werkveld waar eigen verantwoordelijkheid nemen binnen passende eigen regelruimte voorop staat.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Vakantiegeld uitkering van 8%.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Voor het woon-werkverkeer ontvang je een NS Businesscard.
 • De mogelijkheid om bij een fulltime aanstelling (36 uur) 4 uur per week compensatieverlof op te bouwen als je 40 uur werkt.
 • Een studiefaciliteitenregeling.
 • Individuele Keuzen Arbeidsvoorwaarden Pakket; de IKAP-regeling stelt je in staat om bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen of te sporten met korting door middel van belastingvoordeel.
 • Een werkplek met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Berry Busschops, directeur Facilitair Bedrijf via telefoonnummer: 0654715029 of e-mail: hbcs@cbs.nl.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jaap Eilers via telefoonnummer: 0631772720 of e-mail: j.eilers@cbs.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Reacties

Je reactie op de vacature Manager Facilitair Regieteam ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren