Validatietooling integreren in productietooling

Ben jij de ICT’er in spé die wil afstuderen op het gebied van FrontEnd (gebruikersaspecten) of Backend (technische aspecten?

Over het CBS
Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.
Locatie:
Den Haag
Opleidingsniveau:
HBO
Categorie:
Dienstverband:
Stage overeenkomst
Uur per week:
40
Salaris:
Een stagevergoeding van €635,- bruto per maand.

Waar kom je te werken

Bij Applictie Services DH werken ruim 50 vooral Developers in 9 verschillende Agile teams aan waardecreatie voor het CBS. Het is een mix van collega’s met nieuwe of ervaren ICT kennis. 

Vanwege COVID-19 werken we zo veel mogelijk thuis, maar via de ‘digitale wereld’ zoeken we elkaar veelvuldig op: om het professionele contact met elkaar te onderhouden, maar ook voor het persoonlijke contact en de fun.

 

Wat ga je doen

Als stagiair mag je een project uitvoeren om de huidige validatietooling te integreren in productietooling, zodanig dat ook aan de strategische doelstelling van de sector wordt voldaan. 
De huidige validatietooling is in diverse talen en tools geschreven waarbij je deze met nieuwe (generieke) tooling gaat aanpassen. 

Daarnaast ligt er een af te ronden uitdaging waarbij FrontEnd nodig is om relevant zijn, én waarbij gebruikersgerichtheid nog beter te krijgen 

Met behulp van Angular/ Django/ Python en Typescript werk je aan visualisaties, grids, efficiëntere navigatie en bouw je aan pagina’s met een hoge datadichtheid.
Jouw inhoudelijke begeleider weet veel van de huidige tijdelijke tooling en overziet de inhoud, en beoordeling voor hergebruik en integratie van generieke tooling. 

Het Developer team kan voor specifieke architectuur ondersteuning bieden. Business aspect.

Wie zoeken wij

HBO ICT’er met kennis van twee of meer van onderstaande skills:

  • Python, 
  • Django Framework, 
  • Angular,
  • SQL server.

Wat bieden wij

Bij een stageduur van meer dan één maand krijg je een stagevergoeding van €635,- bruto per maand. 
Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.
 

Meer weten?

Meer weten?

Neem contact op met Eric Fokke (Manager BIT applicatie Services Den Haag) per e-mail e.Fokke@cbs.nl voor meer informatie.

Reacties

Je reactie op de vacature Validatietooling integreren in productietooling ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren