Stage opdracht IT Servicemedewerker

16-5-2019 00:00
Ben jij dé MBO-er die het antwoord heeft op IT gerelateerde vragen?

Over het CBS

In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS werd in 1899 opgericht vanuit de behoefte aan onafhankelijke, betrouwbare informatie om maatschappelijke vraagstukken te begrijpen. Deze rol heeft het CBS nog altijd. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te kunnen blijven borgen.

Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
MBO
Categorie:
ICT
Dienstverband:
Stage 5 maanden
Uur per week:
32-36
Salaris:
Voor alle mbo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €420,- bruto per maand.
Deadline:
31 May 2019

Waar kom je te werken?

Het IT-Serviceteam (bestaande uit IT-Servicedesk en BIM Servicebalie) is een organisatie-eenheid binnen de huidige directie BIT. Om aan de steeds veranderende omstandigheden en eisen te voldoen, is CBS bezig de IT-organisatie te vernieuwen.
Het IT-Serviceteam wordt daarbij steeds verder geprofessionaliseerd waarbij van de medewerkers een gedreven en ervaren bijdrage wordt verwacht.
Je gaat face2face ondersteuning bieden via de BIM Servicebalie of telefonische ondersteuning bieden via de IT-Servicedesk. Binnen de BIM IT wordt TOPdesk als ITSM-tool gehanteerd.

Het werk

CBS is in grote mate afhankelijk van een goed werkende IT-organisatie. Als IT-Servicemedewerker zorg je voor het effectief uitvoeren van de werkzaamheden van de BIM Servicebalie of IT-Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor IT gerelateerde problemen en vragen. Je staat de klant professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van IT-meldingen, vragen en wijzigingen.
Daarnaast de operationele werkzaamheden, werk je nog een opdracht die past bij je opleiding.

Jouw profiel

Je volgt een mbo–opleiding met vakgebied ICT-Beheer niveau 3 of 4.
Kernwoorden die op jou omschrijven zijn enthousiast, flexibel, klantgericht, proactief, tactvol, teamspeler, sociaal, communicatief.

Ons aanbod

Bij een stageduur van meer dan één maand heb je als stagiair recht op een stagevergoeding.
Kies:
Voor alle mbo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €420,- bruto per maand.
Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Jürgen Sistermanns (teamcoördinator) 06-54715045 voor meer informatie.

Reacties

Je reactie op de vacature Stage opdracht IT Servicemedewerker ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren