Stage Interne Social Media (HBO)

28-12-2017 11:10
Het CBS is uitgegroeid tot een innovatieve organisatie, die actief inspeelt op behoeften van de samenleving. Het deelt zijn rijkdom aan informatie met andere overheden, politiek, wetenschap, media en het bedrijfsleven. Het CBS maakt het mogelijk dat maatschappelijke debatten en besluitvorming worden gebaseerd op betrouwbare statistische informatie. Het CBS biedt informatie die uitnodigt tot gebruik en zorgt ervoor dat de informatie toegevoegde waarde heeft voor de gebruikers. Niet alleen losse cijfers worden gepubliceerd, maar zoveel mogelijk worden economische en sociale fenomenen beschreven door cijfers in samenhang te presenteren. Het CBS sluit aan bij actuele gebeurtenissen door het uitbrengen van nieuwsberichten en via social media.
Vacaturenummer:
EBN/ERB/17/08/27H
Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
HBO
Categorie:
ICT
Dienstverband:
Periode van ongeveer 10 weken (in overleg)
Uur per week:
36
Salaris:
€578,- bruto per maand op basis van 40 uur per week

Waar kom je te werken?

Bij de sector Registers Bedrijven, zij onderhouden registergegevens en andere administratieve gegevens van alle in Nederland gevestigde bedrijven en personen en stellen deze beschikbaar aan andere sectoren. Het is een dynamische serviceafdeling waar 35 mensen werken.

Het werk

Tijdens deze meeloopstage van ongeveer 10 weken werk je in een team mee aan de uitbreiding van de interne social media van de sector. Je breidt onze intranetpagina verder uit en bericht over de highlights op intranet. Je gaat werken met het pakket MS Sharepoint en werkt samen met de projectleiders van de sector. Je doet veel ervaring op in een professionele organisatie die deskundig met registersgegevens werken. Je vaste begeleider zal Ron Sierdal zijn; een van de statistisch onderzoekers en relatiebeheerder van de afdeling.

Jouw profiel

  • Je volgt een hbo-opleiding met vakgebied Communicatie en multimediadesign(CMD) of een andere relevante opleiding.
  • Je bent op zoek naar een meeloopstage.
  • Je hebt ervaring met MS Sharepoint of bent bereid dit te leren.
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je bent creatief.

Je salaris

Bij een stageduur van meer dan één maand heb je als stagiair recht op een stagevergoeding. Voor alle hbo- en wo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €578,- bruto per maand. Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Neem contact op met Ron Sierdal, Statistisch onderzoeker, 045-5706935 voor meer informatie.

Reacties

Je reactie op de vacature Stage Interne Social Media (HBO) ontvangen wij graag. Stuur je CV met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer EBN/ERB/17/08/27H digitaal naar stageverzoek@cbs.nl.
Solliciteren