STAGE: Inrichten en beheren Wordpress website

De uitdaging is het zelfstandig inrichten van de website van de personeelsvereniging.

Over het CBS
In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS werd in 1899 opgericht vanuit de behoefte aan onafhankelijke, betrouwbare informatie om maatschappelijke vraagstukken te begrijpen.
Deze rol heeft het CBS nog altijd. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te kunnen blijven borgen.
Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
HBO
Categorie:
Dienstverband:
Stage overeenkomst
Uur per week:
20-24
Salaris:
Stagevergoeding van €635,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Waar kom je te werken

Je werkt direct samen met het bestuur van de personeelsvereniging Heerlen. 
Het is een groep van 7 (ex-)CBS’ers met degelijke kennis van het bedrijf. Het (her)inrichten van de website wordt van harte ondersteund. 
De collega’s werken binnen verschillende hoofddirecties en hebben voldoende uren ter beschikking om jou te begeleiden.

Vanwege COVID-19 werken we zo veel mogelijk thuis, maar via de ‘digitale wereld’ zoeken we elkaar veelvuldig op: om het professionele contact met elkaar te onderhouden, maar ook voor het persoonlijke contact en de fun.

Wat ga je doen

PV CeBuSta Heerlen, de personeelsvereniging van CBS Heerlen, heeft als doel het bevorderen van het onderling contact tussen de leden. Dit doen we onder andere door activiteiten te organiseren. De activiteiten, die we organiseren, communiceren we o.a. via de website Cebustaheerlen.nl. De website is een Wordpress website en bevat verschillende plugins

Opdracht:

  • Het verder inrichten van de Wordpress website, rekening houdend met de wensen waar nog niet al voldaan zijn. 
  • De gewenste plugins installeren. 
  • Nadenken over hoe het beheer in te richten. 
  • Kennisoverdracht naar de gebruikers van Wordpress.

Wie zoeken wij

Je volgt een hbo –opleiding met vakgebied IT en enige kennis van CMS.

Wat bieden wij

Bij een stageduur van meer dan één maand krijg je een stagevergoeding van €635,- bruto per maand. 
Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

 

Stageduur is 3 - 4 maanden.

Meer weten?

Neem contact op met Fong Yee Wong (voorzitter PV) 06-29099649 voor meer informatie. 

Momenteel voeren we de sollicitatiegesprekken virtueel via Zoom.  Voor het gesprek ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot een beveiligde omgeving. Je hebt hiervoor een laptop met camera nodig of een mobiel. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Mocht je ons willen bellen voor een mogelijke samenwerking: wij stellen de interesse op prijs, maar vullen al onze (tijdelijke) vacatures zelf in.

Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Reacties

Je reactie op de vacature STAGE: Inrichten en beheren Wordpress website ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren