Open Stages Den Haag

4-3-2019 00:00
Over het CBS

In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS werd in 1899 opgericht vanuit de behoefte aan onafhankelijke, betrouwbare informatie om maatschappelijke vraagstukken te begrijpen. Deze rol heeft het CBS nog altijd. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te kunnen blijven borgen.
Locatie:
Den Haag/Heerlen
Opleidingsniveau:
HBO, WO, MBO
Categorie:
ICT, Management, Overig
Dienstverband:
Stage
Salaris:
Bij een stageduur van meer dan één maand heb je als stagiair recht op een stagevergoeding. Voor alle hbo- en wo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €616,- bruto per maand. Voor alle mbo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €448,- bruto per maand. Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.
Deadline:
31 Dec 2019

Waar kom je te werken?

Het werk

We hebben voornamelijk stage- opdrachten voor HBO'ers, WO'ers en een beperkt aantal op MBO-niveau. Bij voorkeur willen we dat je reageert op een concrete stageopdracht.

Jouw profiel

Ons aanbod

Bij een stageduur van meer dan één maand heb je als stagiair recht op een stagevergoeding. Voor alle hbo- en wo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €616,- bruto per maand. Voor alle mbo-opleidingen geldt een stagevergoeding van €448,- bruto per maand.  Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Reacties

Je reactie op de vacature Open Stages Den Haag ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren