Onderwijskundige met interesse in het ontwikkelen van e-learning modules

E-learning is jouw expertise?
Ben je er klaar voor?

Over het CBS
Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.
Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
HBO
Categorie:
Dienstverband:
Stageovereenkomst
Uur per week:
28 - 40
Salaris:
Stagevergoeding van €635,- bruto per maand.

Waar kom je te werken

Je bent onderdeel van de CBS Academy. De CBS Academy draagt zorg voor de ontwikkeling, planning en uitrol van trainingen en biedt een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma aan voor alle medewerkers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. De CBS Academy biedt trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, management development en data science. Daarnaast ondersteunen we de docenten van de CBS Academy op het gebied van digitalisering zoals e-learning en video. 

Vanwege COVID19 werken we momenteel zo veel mogelijk thuis, maar via de ‘digitale wereld’ zoeken we elkaar veelvuldig op: om het professionele contact met elkaar te onderhouden, maar ook voor het persoonlijke contact. 

 

Wat ga je doen

De CBS Academy is bezig met het blended maken van de interne trainingen door middel van e-learning. Dit houdt in dat je naast de traditionele trainingsvorm andere werkvormen hierin “blend”. Dit curriculum van e-learnings kan nog verder uitgebreid worden en hier hebben we jouw hulp bij nodig. 
Verder is er binnen de Academy de ruimte om jezelf te ontwikkelen in gebieden waar jouw interesse ligt. Denk bijvoorbeeld aan: collega’s adviseren, ontwerpvoorstellen maken voor nieuwe e-learnings en trainingen, nieuwe tools implementeren, enz. Ook andere projecten binnen de CBS Academy komen regelmatig voorbij en hier kan jij zeker je steentje aan bijdragen.

Wie zoeken wij

Je bent 3e jaars hbo-student richting of met interesse in het vakgebied Onderwijskunde, Opleidingskunde of Multimedia Design. Je stapt makkelijk op mensen af, zowel fysiek als digitaal, zoekt graag zaken uit en weet de (interne) leervraag en kennis door te vertalen naar een storyboard. Vanuit het storyboard kun jij ook zelf een e-learning in Moodle of Rise maken. Als je ervaring hebt met het maken en bewerken van video’s, dan is dat helemaal top!

Je…

  • zit in het derde jaar van je studie en zoekt een stage in 2021/2022. 
  • bent een aantal dagen in de week beschikbaar en je krijgt hier natuurlijk tijd voor van je opleiding. 
  • voelt je thuis in een groot bedrijf met ca. 2.000 medewerkers.
  • bent zelfstandig genoeg om mensen op te zoeken.
  • je bent creatief en nieuwsgierig, vraagt om én geeft feedback, komt met voorstellen en weet van aanpakken. 
  • wil zowel op persoonlijk als op professioneel vlak stappen maken.
  • hebt interesse in de wereld van training, e-learning en ontwikkeling.

Wat bieden wij

Stagevergoeding van €635,- bruto per maand. 
Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Meer weten?

Neem contact op met Joost Eussen jm.eussen@cbs.nl voor meer informatie. 

We sluiten de vacature bij voldoende aanbod. 

Momenteel voeren we de sollicitatiegesprekken virtueel via Zoom.  Voor het gesprek ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot een beveiligde omgeving. Je hebt hiervoor een laptop met camera nodig of een mobiel. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Mocht je ons willen bellen voor een mogelijke samenwerking: wij stellen de interesse op prijs, maar vullen al onze (tijdelijke) vacatures zelf in.

In verband met de privacywetgeving worden alléén sollicitaties via onze website in behandeling genomen

Reacties

Je reactie op de vacature Onderwijskundige met interesse in het ontwikkelen van e-learning modules ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren