(Mede)ontwikkelaar e-learning modules

Heb jij toffe ideeën over het maken van e-learnings en wil je die graag in de praktijk brengen? Dan hebben we jouw hulp nodig! Solliciteer daarom snel!
Ben jij er klaar voor?

Over het CBS
Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.
Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau:
HBO
Categorie:
Dienstverband:
Stageovereenkomst
Uur per week:
In overleg
Salaris:
Stagevergoeding van €635,- bruto per maand. Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Waar kom je te werken

Je gaat werken bij de CBS Academy. Het is een relatief klein team van 7 directe collega’s. De CBS Academy zorgt voor de ontwikkeling, planning en uitrol van trainingen en biedt een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma aan voor alle medewerkers van het CBS. Denk aan trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, management development en data science. Daarnaast ondersteunen we de docenten van de CBS Academy op het gebied van digitalisering zoals e-learning en video. 

Vanwege COVID19 werken we momenteel zo veel mogelijk thuis, maar via de ‘digitale wereld’ zoeken we elkaar veelvuldig op: om het professionele contact met elkaar te onderhouden, maar ook voor het persoonlijke contact. 

 
 

Wat ga je doen

De CBS Academy is bezig met het uitbreiden van interne CBS-trainingen. Naast traditionele trainingsvormen, willen we graag andere werkvormen gaan gebruiken. Daarom willen we onze reeks e-learnings verder gaan uitbreiden. 
Er is binnen de Academy natuurlijk ook ruimte om jezelf te ontwikkelen op gebieden die jij leuk vindt. Je mag bijvoorbeeld meewerken bij het advies geven aan collega’s, ontwerpvoorstellen maken voor nieuwe e-learnings en trainingen en nieuwe tools implementeren. Er komen regelmatig heel verschillende projecten binnen de CBS Academy binnen en jij mag en kunt daar zeker je steentje aan bijdragen.
 

Wie zoeken wij

Je bent 3e jaars hbo-student met interesse in het vakgebied Onderwijskunde, Opleidingskunde of Multimedia Design. Je stapt makkelijk op mensen af, zowel fysiek als digitaal, zoekt graag zaken uit en weet de (interne) leervraag en kennis door te vertalen naar een storyboard. Vanuit het storyboard kun jij ook zelf een e-learning in Moodle of Rise maken. Als je ervaring hebt met het maken en bewerken van video’s, is dat helemaal top!

Je:

  • bent een aantal dagen in de week beschikbaar en je krijgt hier ook tijd voor van je opleiding;
  • vindt het leuk om mensen op te zoeken;
  • bent creatief en nieuwsgierig, komt met voorstellen en weet van aanpakken;
  • hebt interesse in de wereld van training, e-learning en ontwikkeling.

Wat bieden wij

Stagevergoeding van €635,- bruto per maand. 
Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Meer weten?

Neem contact op met Joost Eussen jm.eussen@cbs.nl voor meer informatie. 

We sluiten de stagevacature bij voldoende aanbod. 

Momenteel voeren we de sollicitatiegesprekken virtueel via Zoom.  Voor het gesprek ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot een beveiligde omgeving. Je hebt hiervoor een laptop met camera nodig of een mobiel. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

In verband met de privacywetgeving worden alléén sollicitaties via onze website in behandeling genomen

Reacties

Je reactie op de vacature (Mede)ontwikkelaar e-learning modules ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.
Solliciteren