In de klas

CBS in de klas biedt docenten gratis specifiek CBS-materiaal aan dat direct bruikbaar is in de klas en dat past in het lesprogramma. Op dit moment biedt CBS in de klas materiaal aan voor de vakken economie, aardrijkskunde, maatschappijleer en wiskunde in het voortgezet onderwijs en voor rekenen en informatieverwerking in het basisonderwijs. Heeft u suggesties voor lesmateriaal? Stuur dan een email naar onderwijssite@cbs.nl.

Nieuws

Inschrijving ConjunctuurBekerStrijd geopend

Elk jaar proberen leerlingen een voorspelling te doen van de Nederlandse economie in de ConjunctuurBekerStrijd. Docenten kunnen hun klas(sen) nu al inschrijven voor de editie van 2016/’17. De wedstrijd is geschikt voor de hoogste klassen van havo en vwo en deelname is gratis. De voorspelling moet vóór 1 oktober 2016 zijn ingediend.
Meer informatie over de ConjunctuurBekerStrijd.

De ConjunctuurBekerStrijd 2015/2016 is afgelopen maart gewonnen door Cluster 3 vwo-6 van het Corderius College. Download de complete  uitslag (xls).

Posters

De posters voor het nieuwe schooljaar zijn massaal besteld. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om nog posters te bestellen.