In de klas

CBS in de klas biedt docenten gratis specifiek CBS-materiaal aan dat direct bruikbaar is in de klas en dat past in het lesprogramma. Op dit moment biedt CBS in de klas materiaal aan voor de vakken economie, aardrijkskunde, maatschappijleer en wiskunde in het voortgezet onderwijs en voor rekenen en informatieverwerking in het basisonderwijs. Heeft u suggesties voor lesmateriaal? Stuur dan een email naar onderwijssite@cbs.nl

Nieuws

Nieuwsbrief ConjunctuurBekerStrijd 2019/2020

 

Inmiddels is de deadline voor het inschrijven voorbij en hebben wij veel reacties ontvangen. Wij zijn druk bezig met het bepalen van de winnaar. In februari wordt de ontwikkeling van de conjunctuur bekend gemaakt. Rond die tijd verwachten we de uitslag van de Conjunctuurbekerstrijd bekend te maken en wie weet mogen wij binnenkort de trofee aan jouw klas overhandigen! In de tussentijd hebben wij een nieuwsbrief en poster om de les mee te vullen.

De CBS-Quiz is live!

Hoe goed ken jij Nederland?

De CBS-Quiz is gemaakt voor scholieren en docenten in het voortgezet onderwijs en is vanaf nu beschikbaar. Wil jij je kennis over Nederland testen? Speel dan de CBS-Quiz.
Door de verschillende thema’s kan de quiz door iedereen gespeeld worden. Tevens kan de quiz dienen als lesmateriaal.

Speel de CBS-Quiz op: www.cbsquiz.nl.  

Jonge vrouw wandelt door de straten van Amsterdam
© Getty Images/iStockphoto