Nieuwe Technieken in Vragenlijsten

Het CBS zoekt steeds naar nieuwe, makkelijkere manieren om vragenlijsten in te vullen. Zo onderzoeken we nu, samen met de Universiteit Utrecht, hoe we de mogelijkheden van smartphones en tablets beter kunnen gebruiken bij het afnemen van vragenlijsten.

Naar de vragenlijst

Heeft u een uitnodiging gekregen om mee te doen aan dit onderzoek? U kunt met uw gebruikersnaam en wachtwoord direct deelnemen aan het onderzoek Nieuwe technieken in vragenlijsten

Wilt u eerst meer weten over dit onderzoek? Lees dan verder.

Waarom dit onderzoek

Het CBS wil haar producten steeds verbeteren. Soms vragen we eerst een kleine groep mensen om een aantal dingen uit te proberen en ons te laten weten wat ze er van vinden.

Waarom ben ik uitgekozen

Een tijdje geleden deed u mee aan een onderzoek van het CBS. U heeft toen aangegeven dat we u nog een keer mochten benaderen voor een onderzoek.

Uw gegevens zijn veilig

Het CBS gaat zorgvuldig om met uw (persoons)gegevens.

Beloningen

Met uw deelname aan het onderzoek Nieuwe technieken in vragenlijsten kunt u kans maken op één van de iPads ter waarde van € 365,-. Indien u online gerespondeerd hebt, ziet u direct aan het einde van de vragenlijst of u de winnaar bent. Wanneer het interview afgenomen is door een interviewer zal deze u aan het einde van het interview laten weten of u gewonnen hebt. Snel daarna zal er contact met u opgenomen worden. In de brief die u van het CBS ontvangen hebt, staat vermeld tot wanneer u mee kunt doen met het onderzoek. De winnaars worden geheel willekeurig geselecteerd. Dit houdt in dat er bij de trekking geen rekening gehouden wordt met specifieke persoonskenmerken. Voor meer informatie over het algemeen Beloningenbeleid van het CBS, vragen of klachten kunt u kijken op de algemene pagina Beloningen.

Contact

Ga naar CBS Contact Center.

 

CBS medewerker aan de deur of telefoon?

Heeft u bezoek gekregen van een CBS medewerker, of bent u gebeld? Wilt u meer weten over hoe dat in zijn werk gaat? En vraagt u zich af welke maatregelen het CBS heeft genomen tegen het corona-virus? Klik dan op: Het CBS komt nooit zomaar bij u aan de deur.