Basisformulier dataverzameling SWI

Velden met een * zijn verplicht.

Gemeente (waarover de SWI gegevens worden geleverd)

Ga voor de gemeentenaam uit van de naam in 2022. Gebruik a.u.b. de schrijfwijze en code uit dit Excel-overzicht. De code kan weggelaten worden wanneer de berichtgever niet voorkomt in het Excel-overzicht.

Berichtgever (instantie die de SWI gegevens aan het CBS levert)

Vul bij meerdere berichtgevers voor elke berichtgever een nieuw formulier in.

Gegevens andere berichtgever (gemeente of geen gemeente)

Het betreft hier de naam van de andere gemeente of organisatie die de SWI gegevens gaat leveren; Gebruik aub de schrijfwijze en code uit dit Excel-overzicht. De code kan weggelaten worden wanneer de berichtgever niet voorkomt in het excel-overzicht.

Indien een andere gemeente (een deel van) de SWI gegevens levert, hoeft u daarvan geen contactpersoon en softwarepakket op te geven; wij halen deze informatie uit het formulier van de betreffende gemeente.

Gegevens primaire contactpersoon berichtgever

Gegevens van de primaire contactpersoon van de instantie die de SWI-gegevens gaat leveren. Dit kan dus een contactpersoon zijn van uw eigen gemeente, of van de andere organisatie (geen gemeente) die de SWI-gegevens voor de gemeente levert. Aanvullende contactpersonen kunnen worden opgeven met het Formulier voor aanvullende contactpersonen.

De primaire contactpersoon is standaard contactpersoon voor de levering van de gegevens en krijgt ook de nieuwsbrief.

Softwarepakket (dat wordt gebruikt om de SWI gegevens te leveren)

Als u niet weet welk softwarepakket wordt gebruikt, wilt u dit dan navragen bij de berichtgever? Mocht uw softwarepakket er niet bijstaan, dan kunt u het opgeven in het vrije invoerveld. Als het nog onbekend is welk softwarepakket er gebruikt gaat worden, kunt u een mail sturen naar wetinburgering@cbs.nl.