Veelgestelde vragen beloningen

Veelgestelde vragen beloningen

Wanneer u met uw deelname aan een onderzoek kans maakt op een prijs ziet u direct na het invullen van de elektronische vragenlijst of u wel of niet gewonnen hebt. Dit staat vermeld aan het einde van de vragenlijst. Bij een telefonisch of face-to-face interview hoort u het direct na afloop van het interview. Bij een papieren vragenlijst hoort u het zodra uw vragenlijst verwerkt is bij het CBS.
Snel hierna zal er contact met u opgenomen worden door iemand van het CBS. Wanneer u twijfelt kunt u kijk

...

Wanneer u met uw deelname aan een onderzoek kans kunt maken op een prijs, kunt u altijd in de vragenlijst aangeven dat u daaraan niet mee wilt doen. Wanneer u met uw deelname een andere soort beloning krijgt, kunt u contact opnemen met het CBS Contact Center om te voorkomen dat deze beloning naar u verzonden wordt. Als u de beloning al bij de eerste aanschrijfbrief heeft ontvangen, kunt u deze gratis terugsturen naar onderstaand adres:

CBS Contactcenter
Postbus 4481
6401CZ Heerlen

Dit kan verschillen per onderzoek en wordt telkens vermeld op de pagina van het onderzoek. Met vragen kunt u ook terecht bij het CBS Contact Center.
Het aantal prijzen dat verloot wordt, kan per onderzoek verschillen, evenals het aantal mensen die meedoen. Het is in overeenstemming met de Nederlandse gedragscode promotionele kansspelen het aantal prijzen te vermelden. Dit wordt dan ook telkens gedaan op de pagina van het onderzoek zelf.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het CBS Contact Center.