© Hollandse Hoogte

Recreatie-instellingen

Gegevens aanleveren in tijden van corona

We begrijpen dat het aanleveren van gegevens aan het CBS in deze moeilijke tijden niet eenvoudig is. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan zijn erg belangrijk. Juist nu hebben overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers er behoefte aan om te weten hoe het gaat met Nederland en haar inwoners. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen. Wij hopen dat u ook in deze tijd uw belangrijke gegevens blijft aanleveren en danken u voor uw begrip.

Over het onderzoek

Het CBS publiceert cijfers over recreatie-instellingen. Deze cijfers geven inzicht in de financieel-economische situatie van deze instellingen en helpen zowel de overheid als de sector bij het bepalen van hun beleid. Ook voor uw organisatie levert het onderzoek waardevolle informatie op. Zo kunt u uw eigen prestaties vergelijken met het gemiddelde van de sector.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek worden gepubliceerd op onze website.
Resultaten van eerdere onderzoeken over Attractieparken.
Resultaten van eerdere onderzoeken over de exploitanten van Amusements- en speelautomaten en de exploitanten van Loterijen en kansspelen.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen