© Hollandse Hoogte

Recreatie-instellingen

We begrijpen dat CBS vragenlijsten in deze moeilijke tijden niet uw eerste prioriteit hebben. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan, zijn juist nu erg belangrijk. Overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers hebben er behoefte aan om te weten hoe Nederland er voor staat. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen, ook via vragenlijsten. Wij hopen daarom dat u ook in deze moeilijke periode uw belangrijke gegevens blijft insturen. 

Het CBS publiceert cijfers over recreatie-instellingen. Deze cijfers geven inzicht in de financieel-economische situatie van deze instellingen en helpen zowel de overheid als de sector bij het bepalen van hun beleid. Ook voor uw organisatie levert het onderzoek waardevolle informatie op. Zo kunt u uw eigen prestaties vergelijken met het gemiddelde van de sector.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek worden gepubliceerd op onze website.
Resultaten van eerdere onderzoeken over Attractieparken.
Resultaten van eerdere onderzoeken over de exploitanten van Amusements- en speelautomaten en de exploitanten van Loterijen en kansspelen.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen