Oesterproductie

Gegevens aanleveren in tijden van corona

We begrijpen dat het aanleveren van gegevens aan het CBS in deze moeilijke tijden niet eenvoudig is. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan zijn erg belangrijk. Juist nu hebben overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers er behoefte aan om te weten hoe het gaat met Nederland en haar inwoners. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen. Wij hopen dat u ook in deze tijd uw belangrijke gegevens blijft aanleveren en danken u voor uw begrip.

Over het onderzoek

Het CBS publiceert ieder jaar cijfers over de aquacultuur sector. Deze cijfers geven een beeld van de productie, waarde en structuur van oesters, mosselen en kweekvis.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Invultip:

Bij een aantal vragen wordt gevraagd naar aantal stuks en om bedragen in te vullen.
Zowel aantal als bedragen afronden op 1000-tallen. Als u bijvoorbeeld platte oesters heeft aangekocht voor € 23.669,- dan vult u op de vragenlijst 24 in.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek vindt u in de statLinetabel: Zee- en kustvisserij; vloot, visvangst en productie aquacultuur.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen