© Hollandse Hoogte

Kwartaalenquête

Het CBS publiceert regelmatig cijfers van het Nederlandse bedrijfsleven. Om cijfers over bijvoorbeeld de omzetontwikkeling te kunnen publiceren, hebben wij gegevens van bedrijven uit verschillende branches nodig.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://formulieren.cbs.nl. In de brief of e-mail die u heeft ontvangen, staan het hiervoor benodigde gebruikersnummer en de toegangscode vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Wilt u snel en automatisch aan het CBS rapporteren?

Dat kan. Het is mogelijk om snel en eenvoudig de gegevens van deze enquête automatisch te versturen. Het kan met financiële software die werkt met Standard Business Reporting (SBR) en het Referentie Grootboek Schema (RGS).
Vraag uw accountant/intermediair of softwareleverancier naar de mogelijkheden om sneller en eenvoudiger uw gegevens aan het CBS in te zenden.
Als u gebruik maakt van deze mogelijkheid, dan ontvangt u (of uw accountant/ intermediair) CBS informatie over uw branche.
Meer informatie over het verzenden van gegevens via SBR.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek zijn per branche beschikbaar.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen