© Hollandse Hoogte

Financiën van Ondernemingen Kwartaalcijfers

Het CBS publiceert elk kwartaal cijfers over balans en resultatenrekening van de 300 grootste ondernemingengroepen in Nederland uit de niet-financiële sector. Deze cijfers geven een beeld van de financiële positie van deze ondernemingen en worden gebruikt door de overheid en internationale organisaties bij het maken van beleid.

Deze cijfers vormen een belangrijke bron voor de kwartaalsectorrekeningen, een beperkt stelsel van nationale rekeningen op kwartaalbasis. Een kwartaalbeschrijving van nationale economieën is onmisbaar voor de taakuitoefening van de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://vragenlijst.cbs.nl/ksfo18.
In de brief die u heeft ontvangen staan het gebruikersnummer en de toegangscode vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.
Bewaar de inlogcodes nadat u de vragenlijst heeft verzonden. Voor een beperkte periode blijft de vragenlijst nog toegankelijk om in te zien, te printen of correcties aan te brengen en nogmaals te verzenden. Let op: elk kwartaal ontvangt u nieuwe inlogcodes.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek vindt u hieronder in de publicatie: Ondernemingen in vogelvlucht.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Voor specifieke vragen met betrekking tot deze internetvragenlijst, kunt u contact opnemen met het SFO-team via telefoonnummer (045) 570 6640 of via e-mail: statnfo@cbs.nl.

Recente artikelen

8,3%

Industriële omzet 8,3 procent gestegen

16-11-2018 00:00

meer minder Recente artikelen