CBS voor uw bedrijf1

De Nederlandse economie is voortdurend in beweging en het CBS maakt die voor u inzichtelijk en zichtbaar. Daarvoor maken we zoveel mogelijk gebruik van gegevens die al bij andere (overheids)instanties bekend zijn, zoals de belastingdienst.

Om de economie goed in beeld te brengen ontkomen wij er niet aan om gegevens bij bedrijven uit te vragen. Wij doen onze uiterste best om dat voor u als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Wij gebruiken uw gegevens om de economische groei, prijsontwikkelingen, investeringen, omzetten en de werkgelegenheid in beeld te brengen. Die cijfers zijn ook voor uw bedrijfsvoering interessant.

Aanleveren van gegevens

Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://vragenlijst.cbs.nl/.........
U dient hier het Gebruikersnummer en de Toegangscode in te vullen, die in de brief staan vermeld. Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld, drukt u op de knop verzenden en krijgt u de mogelijkheid om een kopie van de antwoorden te maken voor uw eigen administratie. Let op: uw gegevens zijn pas verstuurd naar het CBS als u op de knop verzenden heeft gedrukt.
Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.  

Het invullen en opsturen van de digitale vragenlijst werkt het makkelijkst voor u en voor ons. Een korte instructievideo voor de vragenlijst ziet u aan de rechterkant.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek vindt u op StatLline.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen