© Hollandse Hoogte

Kunst- en cultuureducatie

Het beeld van de sector kunst- en cultuureducatie wordt mede bepaald door de cijfers van het CBS. Die cijfers worden onder meer verzameld in dit onderzoek onder bedrijven, instellingen en zelfstandigen die werkzaam zijn in de sector kunst- en cultuureducatie. Met uw bijdrage aan dit onderzoek kunnen wij de sector verder in beeld brengen en landelijke en regionale beleidsmakers en adviseurs van actuele en betrouwbare gegevens voorzien.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://vragenlijst.cbs.nl/cecs18. (Link is op dit moment niet actief) In de brief die u heeft ontvangen staan het gebruikersnummer en de toegangscode vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

In 2015 heeft het CBS in samenwerking met de brancheorganisatie Cultuurconnectie een pilotonderzoek uitgevoerd naar het aanbod van kunst- en cultuureducatie. Zie voor de resultaten, hieronder bij ''Relevante links'.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen