© Hollandse Hoogte

Kunst- en cultuureducatie

We begrijpen dat CBS vragenlijsten in deze moeilijke tijden niet uw eerste prioriteit hebben. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan, zijn juist nu erg belangrijk. Overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers hebben er behoefte aan om te weten hoe Nederland er voor staat. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen, ook via vragenlijsten. Wij hopen daarom dat u ook in deze moeilijke periode uw belangrijke gegevens blijft insturen. 

Het beeld van de sector kunst- en cultuureducatie wordt mede bepaald door de cijfers van het CBS. Die cijfers worden onder meer verzameld in dit onderzoek onder bedrijven, instellingen en zelfstandigen die werkzaam zijn in de sector kunst- en cultuureducatie. Met uw bijdrage aan dit onderzoek kunnen wij de sector verder in beeld brengen en landelijke en regionale beleidsmakers en adviseurs van actuele en betrouwbare gegevens voorzien.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://vragenlijst.cbs.nl/cecs18. (Link is op dit moment niet actief) In de brief die u heeft ontvangen staan het gebruikersnummer en de toegangscode vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

In 2015 heeft het CBS in samenwerking met de brancheorganisatie Cultuurconnectie een pilotonderzoek uitgevoerd naar het aanbod van kunst- en cultuureducatie. Zie voor de resultaten, hieronder bij ''Relevante links'.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen