Investeringsverwachtingen

Gegevens aanleveren in tijden van corona

We begrijpen dat het aanleveren van gegevens aan het CBS in deze moeilijke tijden niet eenvoudig is. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan zijn erg belangrijk. Juist nu hebben overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers er behoefte aan om te weten hoe het gaat met Nederland en haar inwoners. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen. Wij hopen dat u ook in deze tijd uw belangrijke gegevens blijft aanleveren en danken u voor uw begrip.

Over het onderzoek

Met het onderzoek ‘Investeringsverwachtingen' wil het CBS snelle informatie opleveren over te verwachten investeringen van industriële bedrijven binnen Nederland.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl.
In de brief die u heeft ontvangen staan het hiervoor benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Invultip:

Bij een aantal vragen wordt gevraagd om bedragen in te vullen. Rond bedragen af op 1000-tallen. Als u bijvoorbeeld vervoermiddelen heeft aangeschaft voor € 23.669,- dan vult u op de vragenlijst 24 in.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van de statistiek ‘Investeringsverwachtingen Industrie' vindt u hieronder bij de themapagina: Bedrijven en op Statline.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Relevante links

Recente artikelen