Investeringsverwachtingen

We begrijpen dat CBS vragenlijsten in deze moeilijke tijden niet uw eerste prioriteit hebben. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan, zijn juist nu erg belangrijk. Overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers hebben er behoefte aan om te weten hoe Nederland er voor staat. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen, ook via vragenlijsten. Wij hopen daarom dat u ook in deze moeilijke periode uw belangrijke gegevens blijft insturen. 

Met het onderzoek ‘Investeringsverwachtingen' wil het CBS snelle informatie opleveren over te verwachten investeringen van industriële bedrijven binnen Nederland.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl.
In de brief die u heeft ontvangen staan het hiervoor benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Invultip:

Bij een aantal vragen wordt gevraagd om bedragen in te vullen. Rond bedragen af op 1000-tallen. Als u bijvoorbeeld vervoermiddelen heeft aangeschaft voor € 23.669,- dan vult u op de vragenlijst 24 in.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van de statistiek ‘Investeringsverwachtingen Industrie' vindt u hieronder bij de themapagina: Bedrijven en op Statline.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Relevante links

Recente artikelen