Bedrijfsopleidingen

We begrijpen dat CBS vragenlijsten in deze moeilijke tijden niet uw eerste prioriteit hebben. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan, zijn juist nu erg belangrijk. Overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers hebben er behoefte aan om te weten hoe Nederland er voor staat. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen, ook via vragenlijsten. Wij hopen daarom dat u ook in deze moeilijke periode uw belangrijke gegevens blijft insturen.

 

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voert eens in de vijf jaar het onderzoek Bedrijfsopleidingen uit. Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in het opleidingsbeleid, de inhoud en de kosten van bedrijfsopleidingen.

Gegevens over verslagjaar 2020

We geven berichtgevers, waarvan we zeker weten dat zij volgend jaar uitgenodigd worden voor het onderzoek, vooraf een aantal conceptvragen uit de vragenlijst die zij in 2021 van ons ontvangen. Het gaat om vragen die mogelijk lastig te beantwoorden zijn als zij deze pas na 2020 zouden krijgen. Met onderstaand Excelbestand maken we het doorgeven van de gegevens in 2021 over bedrijfsopleidingen in 2020 zo gemakkelijk mogelijk voor berichtgevers. Let wel op. Dit is géén vervanging van de vragenlijst die berichtgevers in 2021 krijgen. Ook zijn niet alle vragen opgenomen in dit document.

Mogelijk lastige vragen onderzoek Bedrijfsopleidingen 2021: Excel bestand Bedrijfsopleidingen.

Onderzoeksresultaten

- Bedrijfsopleidingen; kerncijfers.
- Bedrijfsopleidingen; deelname, kosten en beleid

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen