Bedrijfsopleidingen

Gegevens aanleveren in tijden van corona

We begrijpen dat het aanleveren van gegevens aan het CBS in deze moeilijke tijden niet eenvoudig is. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan zijn erg belangrijk. Juist nu hebben overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers er behoefte aan om te weten hoe het gaat met Nederland en haar inwoners. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen. Wij hopen dat u ook in deze tijd uw belangrijke gegevens blijft aanleveren en danken u voor uw begrip.

Over het onderzoek

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voert eens in de vijf jaar het onderzoek Bedrijfsopleidingen uit. Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in het opleidingsbeleid, de inhoud en de kosten van bedrijfsopleidingen.

Gegevens over verslagjaar 2020

We geven berichtgevers, waarvan we zeker weten dat zij volgend jaar uitgenodigd worden voor het onderzoek, vooraf een aantal conceptvragen uit de vragenlijst die zij in 2021 van ons ontvangen. Het gaat om vragen die mogelijk lastig te beantwoorden zijn als zij deze pas na 2020 zouden krijgen. Met onderstaand Excelbestand maken we het doorgeven van de gegevens in 2021 over bedrijfsopleidingen in 2020 zo gemakkelijk mogelijk voor berichtgevers. Let wel op. Dit is géén vervanging van de vragenlijst die berichtgevers in 2021 krijgen. Ook zijn niet alle vragen opgenomen in dit document.

Mogelijk lastige vragen onderzoek Bedrijfsopleidingen 2021: Excel bestand Bedrijfsopleidingen.

Onderzoeksresultaten

- Bedrijfsopleidingen; kerncijfers.
- Bedrijfsopleidingen; deelname, kosten en beleid

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen