Webformulier algemeen

Hartelijk dank voor uw interesse in de Barometer culturele diversiteit. U heeft gekozen voor de algemene Barometer culturele diversiteit. U ontvangt gegevens op het niveau van de gehele organisatie.

Om uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te kunnen nemen, willen wij u vragen onderstaand webformulier in te vullen.

Toelichting

Om deel te nemen aan de Barometer culturele diversiteit, moet uw organisatie akkoord gaan met een aantal voorwaarden. Daarnaast ontvangen wij graag een aantal gegevens van de contactpersoon binnen uw organisatie voor de Barometer culturele diversiteit. Deze contactpersoon zullen wij onder andere het projectvoorstel e-mailen, evenals de gebruikersnaam om de resultaten te downloaden. Het bijbehorende wachtwoord wordt naar het postadres van de contactpersoon verzonden.

Ook ontvangen wij graag de gegevens van de persoon binnen uw organisatie die tekenbevoegd is om akkoord te geven op het projectvoorstel.

Tot slot, om de culturele diversiteit binnen uw organisatie te bepalen, hebben we nog aanvullende informatie nodig over de gegevens die u bij het CBS opvraagt.

Akkoord.

U gaat akkoord met het volgende:

Mijn organisatie heeft deelname aan de Barometer culturele diversiteit aan de Ondernemingsraad of anderszins aan de werknemers gemeld, conform het transparantiebeginsel van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het door het CBS gestuurde conceptprojectvoorstel en de algemene voorwaarden zijn intern afgestemd.

Uw organisatie is akkoord dat de uitkomsten (inclusief naam van uw organisatie) op de website van het CBS gepubliceerd worden.

Vragenlijst algemeen