© ANP

Aanleverwijze Internationale Handel in Goederen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) onderzoekt het gebruik van de aanleverwijze(n) van gegevens voor het onderzoek Internationale Handel in Goederen. Waarom kiest een onderneming er bijvoorbeeld voor om de gegevens aan te leveren via eigen software (Standaard Record Lay-out)? En waarom zou een onderneming wel of niet ervoor kiezen gegevens aan te leveren via het programma IDEP? Met meer kennis hierover kan het CBS ondernemingen beter ondersteunen in het verlenen van medewerking voor dit onderzoek.

De vragenlijst heeft een invulduur van ongeveer 2 minuten.

Aanleveren van gegevens

Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center

Recente artikelen