© ANP

Tijdelijke Verhuur

Sinds 1 juli 2016 zijn er meer mogelijkheden om woonruimte tijdelijk te huren of te verhuren. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe vormen van tijdelijke huurcontracten. Het CBS doet onderzoek naar het aantal tijdelijke huurcontracten. Voor dit onderzoek worden aanbieders van huurwoningen benaderd.

Aanleveren van gegevens  

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl.
In de brief die u heeft ontvangen staan het hiervoor benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt?Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: vanaf 15 juni wordt de webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

De resultaten van dit onderzoek worden eind 2020 gepubliceerd op StatLine.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen