© Hollandse Hoogte

Recreatie-instellingen

Het CBS publiceert cijfers over recreatie-instellingen. Deze cijfers geven inzicht in de financieel-economische situatie van deze instellingen en helpen zowel de overheid als de sector bij het bepalen van hun beleid. Ook voor uw organisatie levert het onderzoek waardevolle informatie op. Zo kunt u uw eigen prestaties vergelijken met het gemiddelde van de sector.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: vanaf 15 juni wordt de webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van dit onderzoek worden gepubliceerd op onze website.
Resultaten van eerdere onderzoeken over Attractieparken.
Resultaten van eerdere onderzoeken over de exploitanten van Amusements- en speelautomaten en de exploitanten van Loterijen en kansspelen.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen