© ANP

Investeringsverwachtingen

Met het onderzoek ‘Investeringsverwachtingen' wil het CBS snelle informatie opleveren over te verwachten investeringen van industriële bedrijven binnen Nederland.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl.
In de brief die u heeft ontvangen staan het hiervoor benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: vanaf 15 juni wordt de webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Invultip:

Bij een aantal vragen wordt gevraagd om bedragen in te vullen. Rond bedragen af op 1000-tallen. Als u bijvoorbeeld vervoermiddelen heeft aangeschaft voor € 23.669,- dan vult u op de vragenlijst 24 in.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van de statistiek ‘Investeringsverwachtingen Industrie' vindt u hieronder bij de themapagina: Bedrijven en op Statline.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen