© ANP

Zonthermische energie

Het CBS publiceert elk jaar cijfers over Hernieuwbare energie. In dit onderzoek wordt gevraagd naar de verschillende energiebronnen zoals zonthermische systemen, houtketels en productie biobrandstoffen. Het onderzoek geeft inzicht in de bijdrage van verschillende energiebronnen aan de energievoorziening in Nederland.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt?  Vraag hier nieuwe inlogcodes aan

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: De webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ wordt niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Hieronder vindt u de themapagina's: Industrie en energie en Hernieuwbare energie.
Of bekijk onze StatLinetabel Zonthermische energiesystemen.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen