Centraal Bureau voor de Statistiek, Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

HomeInformatie voor > Overzicht

Informatie voor

CBS voor uw bedrijf biedt statistische informatie over branches, informatie over de vragenlijsten van het CBS en de mogelijkheid om 'self-service' uitstel aan te vragen, adresgegevens te wijzigen of een ander contactpersoon door te geven.

Voor beleidsmakers: hier kunt u terecht voor het laten uitvoeren van onderzoek op maat en voor informatie over het zelf onderzoek doen op gegevensbestanden.

Regionale informatie voor decentrale overheden en daaraan gelieerde organisaties.

Voor iedereen – bedrijven, overheden en personen - die gevraagd is mee te werken aan onze onderzoeken.

Informatie voor toegang tot de databank StatLine via webservices: uitleg over het dataportaal, hoe is de data beschikbaar, en handleidingen voor het gebruik van Open Data.

Voor leveranciers, bedrijven of personen die een opdracht voor de levering van Goederen of Diensten van het CBS hebben ontvangen en of willen leveren.

Informatie voor de media.

CBS in de Klas biedt docenten gratis specifiek CBS-materiaal aan dat direct bruikbaar is in de klas en dat past in het lesprogramma.

Informatie voor onderzoekers over het Stelsel van Sociaal-statistische Bestanden, de Blaise software, survey-onderzoek en microdata.

Informatie die voor iedere bezoeker van onze site van belang kan zijn: veel gestelde vragen, links, over onze gratis abonnementen en bibliotheek, algemene inlichtingen en de European Statistical Data Support.