Hulp bij link

In dit scherm worden twee links naar de gegevens getoond. De bovenste link verwijst altijd naar de tabel met de gegevens (ook als een grafiek of kaart wordt getoond).

Selecteer de gewenste link door er met de cursor overheen te gaan en kopieer deze vervolgens naar een document of maak er een snelkoppeling mee.

Daarnaast is er een mogelijkheid om de link per email te verzenden. Klikt u hierop dan wordt een mail gegenereerd die de link bevat.

Na het verwerken van de link kunt u met de knoppen in de linkerkolom (Tabel, Grafiek, Kaart) terug naar het scherm met de gegevens.

Index van helppagina's

1. Hulp tonen kaart
  2. Hulp bij download
  3. Hulp bij de thema-indeling
  4. Hulp bij afdrukken
  5. Hulp selecteren gegevens
  6. Hulp tonen grafiek
  7. Hulp uitgebreid zoeken
  8. Hulp kaarttoegang
  9. Hulp bij link
  10. Hulp tonen tabel
  11. Hulp homepage
  12. Hulp bij zoeken